Klient udtalelser


 

Lotte K.


"Startet med akupunktur hos Greta pga. tennis-albue. Efter 6 beh.- skulle på ferie og se, hvordan det i øvrigt gik med albuen. Den har det fint, ingen problemer i øjeblikket, så der er bestemt sket noget siden jeg startede hos dig.

DU skaber en god atmosfære, man føler sig tryg i dine hænder og du giver dig god tid uden at forhaste noget, det er dejligt at det ikke føles stresset :)

Jeg har aldrig prøvet akupunktur før, men slet ikke blev skræmt over det- du har en dejlig rolig måde at gøre tingene på". 
Karen Hornbæk


" Vores søn Marius, har altid været hårdt plaget af myggestik, i juni fik han 1 behandling hos Greta to små prik som ikke gjorde specielt ondt, og han har ikke fået et eneste myggestik endnu. Han har endda sovet i telt på spejder lejr hvor de andre børn fik masser af myggestik. Han kommer helt sikkert igen næste år".Randi Ch.


"Med et fysisk udfordrende job, løber jeg ofte ind i muskelsmerter og små forstrækninger. En kollega fortalte mig om Greta. Hun har med sine nåle og " sugekupper " fået bugt med mine skavanker. Det krævede kun 1-2 behandlinger. Hun er meget omhyggelig og god til at spørge ind til "problemet". Og så gør det jo ikke noget, at hun er smilende og i godt humør".