Øjenbehandling med AcuNova/ Aku2000


Øjenbehandling med AcuNova


Øjenbehandling med AcuNova er en forholdsvis ny og revolutionerende måde, at behandle øjensygdomme og mange andre sygdomme/lidelser. Denne metode er opfundet af akupunktør John Boel i  1987 og behandlet over 8.000 øjenpatienter. Ved øjenbehandling sættes der typisk nåle i øjenbryn (ikke øjne), hænder, fødder. I de 2 første uger behandles patienten hver dag, 2 gange dagligt med en times pause imellem (dog ikke i weekenden), og i den efterfølgende uge behandles man i 2 dage. For at bevare det opnåede resultat, bør patienten have 1 opfølgende behandling pr. måned, da man ellers risikerer forværring, og i værste fald skal starte behandlingen forfra.Virker AcuNova på alle patienter?


Alle, som behandles med akupunktur reagerer forskelligt. Hos nogle kan man opnå meget stor succes efter få behandlinger, og hos andre kan det vare nogle uger eller måneder. Omkring 10% af patienterne er resistente overfor akupunkturbehandling, og vil derfor ikke opnå nogen bedring. Ved øjenbehandling med AcuNova, vil man i de fleste tilfælde se resultater indenfor de første 2-3 uger, men kan i sjældne tilfælde strække sig over 1-2 måneder.Hvilke øjenlidelser kan behandles?


AMD, grøn stær, kikkertsyn, diabetisk retinopati, synsforstyrrelser efter blodprop i øjet m.m. Mange såkaldte "uhelbredelige" øjenlidelser kan behandles med AcuNova, og endda med overraskende gode resultater, dog med undtagelse af skelen og nærsynethed hos voksne. (læs mere på segodtud.dk) Der udover kan man behandle almindelige aldersforandringer i øjnene (langsynethed) - også kaldet "gammelmandssyn". At behandle en lidelse er ikke nødvendigvis det samme som at helbrede, men betyder, at man som minimum kan bedre tilstanden. Hvis du har en øjenlidelse, så tøv ikke med at kontakte mig, da jeg sikkert også kan hjælpe dig.